27 Maart, restjes

Vanmorgen waren ze er weer, het eendenpaartje. Of het het zelfde mannetje is met een ander vrouwtje weet ik niet zeker, maar ik denk van wel. Het stelletje deed zich tegoed aan het zaad dat de mussen en vinken op de grond hadden gegooid. Dat lijkt mij nog knap lastig met zo’n grote snavel, maar toch zie ik dat daar waar zij gezeten hebben, het zaad grotendeels verdwenen is. Wat mij betreft mogen ze nog even doorgaan, dat scheelt mij straks weer onkruid weghalen.

Berichten gemaakt 3317

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven