8 April, soort

In de achtertuin zag ik afgelopen weekend ineens dit bloemetje bloeien. Onkruid, dacht ik. Nog even mooi laten bloeien en dan er maar uit. Maar wat voor bloemetje zou het zijn? Geen stinkende gouwe, dat kon ik nog wel zien. Eenmaal mijn macrolens op het bloemetje gericht vielen mij pas de puntjes in het bloemetje op. Maar wacht eens, die herken ik wel! Het is een elvenbloem soort. Daar heb ik nog twee van staan in de tuin.

Prachtige bloemetjes vind ik het. Vooral die hier onder staat, sprookjesachtig ook, de naam past er dus prima bij.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “8 April, soort”

  1. Laura avatar
    Laura

    Maar deze zijn óók mooi, en bijzonder 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *