10 April, koopje

Een tijdje geleden bracht ik wat spulletjes naar de kringloopwinkel. Bij het afgeven van de spullen aan de achterkant van de winkel zag ik een mooi bistrosetje staan. Twee stoelen en een tafel van een zware kwaliteit en mooi vergrijst. Maar 75 euro, dat vond ik nogal aan de prijs, zeker voor een kringloopwinkel.

Maar zoals dat gaat met iets wat je leuk vind en niet koopt, het wordt steeds mooier. De volgende dag ben ik toch maar terug gegaan. Het stel was er nog steeds en stond in de winkel. Nu staat het in mijn tuin naast de kas, en ik heb er helemaal geen spijt van.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “10 April, koopje”

  1. Margo avatar

    Mooi zeg! 75 euro is echt niet duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *