12 April, lekker

Ze zijn er weer! De asperges. En dit jaar, voor mij, hele bijzondere. Voor het eerst kon ik asperges uit mijn eigen tuin oogsten. Zonder aspergesteker, om te kunnen oogsten moest ik de asperges uitgraven en, omdat ik een mes vergeten was mee te nemen, ze vervolgens afknippen met een snoeischaar. Maar het is gelukt, en met wat ei, ham en gesmolten boter smaakten ze heerlijk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “12 April, lekker”

 1. Margo avatar

  Mmmmmmm!

 2. Jetske avatar

  Asperges zijn voor mij al een traktatie, maar uit eigen tuin lijkt me een dubbele traktatie. Het is veel werk om ze te verbouwen.

 3. Ina avatar
  Ina

  Hoe lang heb je ze al want de eerste twee/drie jaar mag je toch niet oogsten.?
  Neemt niet weg dat het wel lekker is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *