15 April, val

De aronskelken staan nu volop in bloei, het is wel goed kijken want met hun groene kleur vallen ze nauwelijks op. Als je dan toch een gevonden hebt kun je onderin de kelk allemaal haartjes zien. Daarmee vangen de aronskelken vliegen, niet om ze op te eten maar om er zeker van te zijn dat ze stuifmeel op hun lijfje krijgen. Is de bloem eenmaal uitgebloeid dan komen de vliegjes weer vrij om naar een andere aronskelk te vliegen. Iets wat ze nog doen ook.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “15 April, val”

  1. Tanja avatar
    Tanja

    Hoe krijg je het voor elkaar…prachtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *