15 April, val

De aronskelken staan nu volop in bloei, het is wel goed kijken want met hun groene kleur vallen ze nauwelijks op. Als je dan toch een gevonden hebt kun je onderin de kelk allemaal haartjes zien. Daarmee vangen de aronskelken vliegen, niet om ze op te eten maar om er zeker van te zijn dat ze stuifmeel op hun lijfje krijgen. Is de bloem eenmaal uitgebloeid dan komen de vliegjes weer vrij om naar een andere aronskelk te vliegen. Iets wat ze nog doen ook.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “15 April, val

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven