18 April, genieten

Er zijn dagen dat ik geen zwart-witte maar een zwart-grijze kat in huis rond heb lopen. Gisteren viel het wel mee vond ik. Maar vlekloos wijs hij nu ook weer niet. Dit vlekje was wel heel strategisch geplaatst vond ik.

Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “18 April, genieten

  1. Ik had ooit twee witte katten, broer en zus. Toen ik ze kreeg waren ze even wit. Maar al snel werd duidelijk dat Nans de kater niet zoveel werk maakte van het dagelijkse wassen en zijn wit minder wit bleef/bleek, dan het smetteloze wit van zuslief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven