18 April, genieten

Er zijn dagen dat ik geen zwart-witte maar een zwart-grijze kat in huis rond heb lopen. Gisteren viel het wel mee vond ik. Maar vlekloos wijs hij nu ook weer niet. Dit vlekje was wel heel strategisch geplaatst vond ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “18 April, genieten”

  1. Laura avatar
    Laura

    Haha, total happy cat 😉

  2. Karin avatar

    Ik had ooit twee witte katten, broer en zus. Toen ik ze kreeg waren ze even wit. Maar al snel werd duidelijk dat Nans de kater niet zoveel werk maakte van het dagelijkse wassen en zijn wit minder wit bleef/bleek, dan het smetteloze wit van zuslief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *