22 April, heel

De plant staat een beetje in een vergeten hoekje langs het terras waardoor ik niet zie hoe de plant in het voorjaar aan het groeien is. lk ben dan ook elk jaar weer verrast wanneer het gebroken hartje ineens in volle bloei staat. Net zo als ik mij elk jaar weer verwonder over hoe mooi en vreemd de bloemen zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “22 April, heel”

 1. nizetta avatar
  nizetta

  Door alle vrije dagen de datum kwijt?

 2. Lidy van Onlangs avatar
  Lidy van Onlangs

  prachtige deze witte. Ik heb ze in het roze en het worden er elk jaar meer.

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Ik geloof het ook Nizetta, ik heb de datum weer aangepast 😉

 4. Laura avatar
  Laura

  Grappig eigenlijk dat je bij deze plant alle groeistadia tegelijk kunt zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *