29 April, dubbel

Ik hoorde zo af en toe een zwaar zoemgeluid in de kamer. Verdorie, had ik de buitendeur weer open laten staan zonder de hordeur dicht te hebben. Vast weer zo’n dikke zwarte vlieg. Maar tot mijn verbazing zag ik dat het een wants was die zo af en toe opvloog van het raam en bij zijn vlucht het zelfde geluid maakte als de door mij zo gehate vlieg. Gelukkig zat hij niet veel later op het raam dat open kon. Het was dus een kwestie van het raam open doen en de wants naar buiten blazen. Probleem opgelost.

Een uurtje later hoorde ik weer het zware gebrom. Het zou nu toch niet zo’n vlieg zijn he? Maar nee, het was weer een wants. Eigenaardig, nooit eerder een wants in de kamer gehad en nu zomaar twee op 1 middag. Of zou het dezelfde zijn die terug gevlogen was?

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *