2 Mei, stil

Wanneer ik het fietstunneltje naar mijn werk doorgefietst ben en naar rechts kijk, zie ik elke ochtend weer een paar konijntjes vlak bij de braamstruiken in het gras zitten. Een tijdje zat daar ook een wit konijntje tussen maar dat zie ik de laatste tijd niet meer.

Ik denk dat zo’n 90% van de fietsers die door het tunneltje fietsen de konijntjes nooit zien, ook al zitten ze daar stilletjes elke  dag van het gras te eten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “2 Mei, stil”

  1. Anthonia avatar
    Anthonia

    Dat herken ik, denk ook zo dikwijls dat de 90% van de mensheid niet meekrijgt wat er te zien is in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *