3 Mei, lekker

Tja, je moet wat wanneer de rabarber op de tuin er prachtig bij staat. Dit keer zijn het cupcakes met custardvla geworden. Als kind was ik gek op custardvla. Gek genoeg kan ik mij niet herinneren dat ik dat later, toen ik op mijzelf woonde, ik dat wel eens klaar had gemaakt. En dat terwijl ik mij als kind had voorgenomen dat, wanneer ik eenmaal op mijzelf woonde, ik elke dag custardvla zou eten.

Het was wel zoeken in de supermarkt, maar ik heb het pak met custardpoeder gevonden. Ook dit keer was er weer de verwondering over het geel worden van het poeder zodra je er de koude melk doorheen roerde. Daarna het koude papje door de warme melk heen roeren en al roerend wachtend op het dik worden van de custard, net als vroeger.

Tegen de tijd dat de rabarbercakejes klaar waren was ook de custardvla klaar. Nog wel warm, maar ja, zo is het natuurlijk wel het lekkerste.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “3 Mei, lekker”

 1. marron avatar
  marron

  Lijkt me heerlijk!! Ik heb ook rabarber in de tuin. Is een leuk idee!!

 2. Margo avatar
  Margo

  Wow, mooie foto, kan zo in een kookboek!

 3. Laura avatar
  Laura

  Eigenlijk is dit een actiefoto, met die damp die er af komt… Gaaf ❗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *