7 Mei, mini

Dit jaar ben ik wel heel enthousiast geweest met zaaien. Zowel wat de tijd betreft als het aantal soorten. Wat de tijd betreft heb ik geluk gehad met het zachte voorjaar. Daardoor konden de jonge plantjes al snel in de kas (nog wel in pot zodat ze bij een eventuele vorst weer naar binnen konden) en werden het geen dunne doorgeschoten planten.

In totaal heb ik 9 soorten gezaaid. Groene, gele, rode, paarse, oranje, grote en kleintjes. En van de moestuinbuurman kreeg ik ook nog eentje, de Coeur de Boeuf. De kas staat dus goed vol. Nu begint het lange wachten op de eerste rijpe tomaat.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *