13 Mei, afleiding

Laatst was ik wat te vroeg op het station en omdat het hard regende bleef ik even in de traverse wachten, op het perron was het veel te winderig en nat. En dan zie je ineens dingen waar je andere keren altijd hard aan voorbij liep. Mijn oog viel als eerste op een foto van een schilderij dat op 1 van de ramen was geplakt. In eerste instantie vroeg ik mij af of het nu een foto of een schilderij was, daarna vond ik dat het onderwerp mij bekend voor kwam. Kende ik die tunnel nou echt of leek dat maar zo? Totdat ik langs de foto keek en zag dat de tunnel geen tunnel was maar een perronoverkapping, die van het station van Zwolle.

Even verderop was een oude foto van Zwolle op het raam geplakt, precies voor de straat die op de foto stond. Leuk, zo kon je mooi zien wat er gelijk was gebleven na al die jaren.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “13 Mei, afleiding”

  1. Anton Reinders avatar
    Anton Reinders

    Dat huis met dat hoge portiek heb ik ooit in gewoond in een donkerbruin verleden. Ik geniet altijd enorm van je foto’s.

  2. Laura avatar
    Laura

    Jaaa, altijd boeiend, die vóór en na foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *