18 Mei, poging

Gisteren hadden we weer een cursus dag wilde planten herkennen. Dit keer in een prachtig gebied tussen Meppel en Zwartsluis. In deze hoek van de Wieden wemelde het al van de libellen en waterjuffers. Terwijl ik op een bruggetje op de rest van de groep wachtte, vloog er een libel steeds vlak bij mij mijn voeten waar hij vervolgens even stil bleef hangen. Die ga ik niet op de foto zetten, had ik besloten. Tegen de tijd dat ik de camera voor mijn neus heb is hij natuurlijk al lang weer weggevlogen.

Maar het stil hangen bij mij in de buurt werd steeds weer herhaald en ik besloot toch maar een poging te wagen. Niet helemaal scherp maar hij staat er op. Ik denk er over om nog eens terug te gaan. Dan kan ik er alle tijd voor nemen en op het bruggetje gaan zitten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *