24 Mei, schrik

Pico at al een paar dagen slecht, en donderdag helemaal niet. Toen hij gisteren ook niet at had ik de dierenarts gebeld. Het weekend afwachten of toch vrijdag nog langs komen? Volgens de dierenarts klonk het ernstig en moest ik per direct komen. Na een paar spannende uurtjes werd ik weer gebeld: Pico had 40 graden koorts, hij bleek geen plaskater te zijn wat even werd gevreesd.

Eenmaal thuis met 3 verschillende medicijnen at hij zowaar een paar hapjes maar daar is het helaas bij gebleven, ik heb hem sindsdien niet meer zien eten. Het toedienen van de medicijnen lukt mij niet en na de hele dag met de fotoclub op stap te zijn geweest was ik benieuwd hoe het met hem ging. Nog steeds het zelfde bleek, sloom en niet willen eten.

Net toen ik dit logje begon te schrijven klepperde het kattenluikje: meneer kwam met een muis binnen. Uiteraard levend die ook nog eens binnen losgelaten moest worden. Na een tweede jacht werd de bijna dode muis tussen de kussens op de bank gedropt. Ik beschouw het maar als een positief teken, nu moet hij alleen nog gaan eten, dan ben ik weer helemaal blij.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “24 Mei, schrik”

 1. Margo avatar

  Poema dus ook, wil niet eten, en doet verder alsof er niets aan de hand is. Waart er een mysterieus kattenvirus rond? Morgen eerst een onwormingskuur halen, want van lintwormen kunnen ze ook stoppen met eten.

 2. Laura avatar
  Laura

  Ach gos, 40 gr koorts..
  Als zijn jachtinstinct gedreven wordt door honger, zoals bij bv cheetahs of leeuwen, dan lijkt het wel de goede kant op te gaan!

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Hij heeft gisteren weer uit zichzelf gegeten en vanmorgen was hij weer zijn opdringerige zelf. Hij lijkt weer helemaal de oude te zijn.

 4. Laura avatar
  Laura

  Oh gelukkig!

 5. Anthonia avatar
  Anthonia

  Op zoek gegaan of het de jongeheer weer goed gaat……..gelukkig in de reacties het goede bericht.pffffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *