25 Mei, uitstapje

Geplaatst op

Gisteren zijn we met de fotoclub rond wezen stappen in het Landschapspark bij Duisburg in Duitsland. Daar staan de gebouwen van een oude staalfabriek waar een park omheen is aangelegd. Voor de urban fotograaf een echte must. We hebben ons er prima vermaakt en waren het er allemaal over eens: we moeten er nog eens naartoe. Misschien in het najaar zodat we aan het eind van de middag, wanneer het donker wordt, we ook nog de dan verlichte gebouwen kunnen fotograferen.

2 reacties op “25 Mei, uitstapje&rdquo

  1. Ja, en ook mooi dat je zo de menselijke maat ziet, doordat hij daar zit :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.