28 Mei, kleur

Eergisteren ging ik even naar de moestuin om wat rode bietjes op te halen. Ik zou het snel doen want het was laat en nattig. Ineens viel mij op hoe mooi de lupines en het kattekruid er bij stond. Even snel een foto gemaakt met mijn mobieltje.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “28 Mei, kleur”

 1. Laura avatar
  Laura

  Oh heerlijk, wat lekker kleurig 😀

 2. Lidy avatar
  Lidy

  dit had een stukje van mijn tuin kunnen zijn. Kattenkruid en lupinen bij elkaar in dezelfde kleur. Lavas staat in mijn kruidenwiel. Was een weekje niet geweest en wist niet wat ik zag zoveel bloemen en opgekomen boontjes en bieten.gr

 3. sheila avatar
  sheila

  Hartstikke leuk en dan met bloeiende bieslook erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *