Fauna

31 Mei, hip

In eerste instantie dacht ik dat het de eksters waren die eerder dit voorjaar een nest bouwden in de buurt van mijn huis. Maar de vogels vlogen amper, ze hipten eigenlijk alleen maar van tak tot tak, af en toe met hun vleugels fladderend. Het bleken de jongen van het eksterpaar te zijn, al net zo groot als hun ouders.

Wanneer ze niet rond hipten in de bomen in mijn tuin, keken ze reikhalzend uit naar hun ouders, die ze af en toe, en snel, kwamen voeren.

2 gedachten over “31 Mei, hip

  1. leuke foto’s hoor en erg goed!. Ook van de aspergeplant. Ik had al een tijd niet gekeken en vroeg me af hoe het met je gaat. De foto’s in elk geval still going strong!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.