4 Juni, rood

Overal staan de klaprozen weer prachtig te bloeien. Wanneer ik naar het werk fiets, kom ik eerst langs een meterslange muur van koolzaad en vervolgens een meterslang lint van rode klaprozen. Een prachtig gezicht, en elke keer wanneer ik er langs fiets bedenk ik mij dat ik dat toch eens op de foto moet zetten. Maar ja, daar moet ik dan wel even het goede moment voor vinden, tijd, licht en geen wind moeten op het zelfde moment samen komen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “4 Juni, rood”

  1. Laura avatar
    Laura

    Oh heerlijk zo’n hele strook, ik ben dol op klaprozen 😀
    Vanmiddag zag ik onverwacht zo’n berm met ook veel oranje ertussen, nog nooit gezien, stond leuk bij alle rode en andere, ook blauwe bloempjes.
    (Inderdaad nog geen foto, helaas).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *