Bloemen

4 Juni, rood

Overal staan de klaprozen weer prachtig te bloeien. Wanneer ik naar het werk fiets, kom ik eerst langs een meterslange muur van koolzaad en vervolgens een meterslang lint van rode klaprozen. Een prachtig gezicht, en elke keer wanneer ik er langs fiets bedenk ik mij dat ik dat toch eens op de foto moet zetten. Maar ja, daar moet ik dan wel even het goede moment voor vinden, tijd, licht en geen wind moeten op het zelfde moment samen komen.

Eén gedachte over “4 Juni, rood

  1. Oh heerlijk zo’n hele strook, ik ben dol op klaprozen 😀
    Vanmiddag zag ik onverwacht zo’n berm met ook veel oranje ertussen, nog nooit gezien, stond leuk bij alle rode en andere, ook blauwe bloempjes.
    (Inderdaad nog geen foto, helaas).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.