Allerlei

5 Juni, nieuw

Het is niet veel soeps, wat de kamerplanten in mijn woonkamer betreft. Ik was dus nodig aan wat nieuws toe. Maar ik weet niet wat het is met kamerplanten, wanneer ik tussen al die planten in de winkel sta, is er eigenlijk niet een waarvan ik denk: goh, prachtig. De meesten komen erg onnatuurlijk en stijf over. In plaats van een 3 tal planten kwam ik dan ook maar met eentje thuis. Ik koos uiteindelijk deze vanwege het bijzondere blad, net als of er verschillende soorten blad over elkaar heen liggen.

2 gedachten over “5 Juni, nieuw

  1. Ik heb hetzelfde wat kamerplanten betreft, maar heb pas een stromanthe sanguinea gekocht. Is heel mooi en ziet er zeker niet “stijf” uit.
    Groeten Nelleke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.