Tuin

17 Juni, kleurrijk

De zonnehoed in mijn tuin waar ik elk jaar weer zo van geniet heeft het dit jaar erg zwaar. Zodra er maar een blaadje boven de grond komt wordt het opgegeten door de slakken. Slechts 1 bloemstengel heeft het gered en daar zit nu een aangevreten knop bovenop. Ik kon het dan ook niet laten om een paar nieuwe plantjes te kopen. Een van die plantjes heeft wel heel eigenaardige kleuren. Met de gele wederik erbij begint het nu wel heel bont te worden in de tuin.

2 gedachten over “17 Juni, kleurrijk

  1. Prachtige kleur! Er zijn veel slakken dit jaar. Wij hebben wat slakkenkorrels gestrooid, je moet wat wil je niet je hele tuin laten opvreten. Mijn zonnehoed staat in een grote pot, een beetje krap, maar kennelijk voor slakken een te grote klim.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.