24 Juni, ruit

Tijdens de wandeling door het afgeschermde gebied van de Vreugderijkerwaard zagen we ook dit bloemetje, de kleine ruit. Ik had hem nog nooit eerder gezien in het wild. In mijn tuin wel, daar staat een ruit die veel groter is dan ik graag wil. De mooie bloemen toornen bijna een meter boven mijn hoofd uit. Jammer, want ik kan zo amper de grappige bloemetjes zien.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “24 Juni, ruit

  1. Gelukkig kan ik zo nog zien wat voor mooie dingen jullie gezien hebben en ik gemist…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven