29 Juni, banket

In mijn achtertuintje staat een moerbeiboom. De kleine vruchtjes van deze boom zijn echt heerlijk. Niet alleen ik vind deze vruchtjes lekker, ook de merels zijn er verzot op. Eergisteren zat er een merel in die ziek leek te zijn. Ze trok zich niet veel van mij aan, bleef gewoon zitten en liet haar vleugels wat langs haar lijfje naar beneden hangen. Was ze ziek of had ze zich gewoon misselijk gegeten?

Vanmorgen was ze er weer, zich weer volop tegoed doend aan de moerbeivruchtjes. Zo af en toe een duikvlucht nemend naar een besje dat er wel heel lekker uitziet maar niet vanaf een tak bereikbaar is.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “29 Juni, banket”

 1. Henny avatar
  Henny

  Oh, wat mooi is dit toch weer. Elke dag geniet ik van je mooie foto’s. Dan zie ik soms wat dagen zonder reacties en vraag me af . . . zien jullie dit allemaal wel? Maar ik denk zeker dat er velen je mooie blog bezoeken. Ik wijs mensen er regelmatig op en dan vertellen ze hoe enthousiast ze zijn over je foto’s.
  Gewoon iedere dag een beetje ‘Kennis van de Natuur’ bij je thuis helemaal voor niets.
  Geweldig.
  Bedankt voor het delen.

  Pssst . . . en als er heel soms een dag of 2 geen logje is denk ik . . . ze zal toch niet . . .

 2. sheila avatar
  sheila

  weer zo’n fantastische foto! je zou toch zweren dat je beroeps was en er wat mee zou kunnen verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *