8 Juli, omhoog

Vorige maand heb ik nog snel wat bonen gezaaid, kievitsbonen dit keer. De bonen kun je drogen net als bruine bonen, leuk, want dan kan ik ook in de winter nog van de tuin eten. Maar het duurde lang voor de bonen op kwamen, ik dacht zelfs dat het niet meer zou gebeuren. Maar dan eindelijk, na wat een eeuwigheid leek zijn de bonen toch nog uitgelopen. Grappig om te zien hoe de bonen zelf met de stengels mee een stukje omhoog zijn gekomen.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “8 Juli, omhoog”

  1. Margo avatar
    Margo

    Worden dat hele hoge bonenplanten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *