13 Juli, nat en droog

Het is nog steeds een komen en gaan van mezen en mussen, ondertussen hangt het tweede potje vogelpindakaas alweer in de houder. Ook dit stelletje is regelmatig te zien. Deze foto nam ik vlak na een regenbui. Het jong is droog terwijl de ouder tot op de huid nat is. Zou die ondanks de regen gewoon door zijn gegaan met het zoeken naar voedsel voor het jong in een poging het eindelijk eens stil te krijgen?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “13 Juli, nat en droog”

  1. sheila avatar
    sheila

    waanzinnig, die natte ziet er niet uit! Om een cent te geven! 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *