Fauna

15 Juli, zwart wit en rood

Het blijft leuk met die vogelpindapot. Gisteren meende ik achter een dikke tak van de sering een gaai te zien wegduiken, maar even later bleek het toch echt een specht te zijn. Het beestje heeft een tijdje zitten kijken naar waar die mezen en mussen toch zo’n drukte over maakten. Hij is later teruggekomen om ook even van het spul uit de pot te proeven om daarna de boel weer op te nemen vanaf de haak aan de muur. Leuk, ik had al een paar jaar geen specht meer gezien in de tuin.

2 gedachten over “15 Juli, zwart wit en rood

  1. Vrachtauto!! :mrgreen: Haha pfff, nee, mijn automatische spellingscontrole heeft nog veel te leren over: prachtfoto’s!! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.