22 Juli, anders

Van BuurmanP kreeg ik vorig jaar een aantal zaailingen van een witte zonnehoed. Mooi, ik was al van plan witte in de tuin te zetten, ik moest nu alleen een jaartje geduld hebben. Deze zomer was het dan eindelijk zo ver. Tergend langzaam zag ik in een van de plantjes een bloemknop vormen. Maar toen deze uiteindelijk zijn blaadjes ontvouwde bleken ze niet wit maar lichtroze. Tja, dat heb je met zaailingen, je weet nooit hoe de zaailingen er uit gaan zien. Maar ach, deze kleur had ik nog niet.

Nu staat ook een ander plantje in bloei, en deze is wel wit. Zo langzamerhand wordt het een hele verzameling aan kleuren wat de zonnehoed betreft. Zacht roze, hard roze, oranje roze en nu dan wit. Met hun lange bloei is het heerlijk genieten in de tuin.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “22 Juli, anders”

  1. Margo avatar

    En ze trekken eindeloos veel hommels aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *