23 Juli, uit

Gisteren had ik na het werk een onverwacht uitje met een paar collega’s. Onder de rook van het hoofdkantoor in Utrecht was op een terrein de Parade ingericht. Een groot terrein met allerlei theatervoorstellingen in tenten en enkele restaurants. En niet te vergeten, een sangria tent, het onderdeel waarmee ik overgehaald ben om mee te gaan. We zagen een optreden van Ellen ten Damme, buurman en buurman voor volwassenen en hebben heerlijk gegeten. Het was erg gezellig en daar er in de sangria niet te veel alcohol zat ben ik nog veilig thuis gekomen ook.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “23 Juli, uit”

  1. sheila avatar
    sheila

    leuk zeg, en een mooi overzicht met die foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *