28 Juli, lang

Geplaatst op

Als iemand mij vraagt wat voor bloemen hij of zij in de tuin moet zetten om vlinders te lokken, dan noem ik als eerste ijzerhart. Prachtige weefplanten die overal tussen zijn te planten. De bloemen op hun lange stelen trekken veel vlinders aan en omdat de stelen zo hoog zijn is het ook makkelijk om deze vlinders te fotograferen.

En als je de bloemen in je tuin hebt staan en er even rustig bij gaat zitten, kun je door de platte bloemschermen goed zien hoe de vlinders hun tong ontrollen om in een van de vele bloempjes te steken.

Eén antwoord op “28 Juli, lang”

  1. zijn inderdaad enorme vlinder-en bijentrekkers. Je hoeft ze niet zelf te planten want ze zaaien heel erg uit. Eindelijk regen in Rotjeknor
    Fijne dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.