28 Juli, lang

Als iemand mij vraagt wat voor bloemen hij of zij in de tuin moet zetten om vlinders te lokken, dan noem ik als eerste ijzerhart. Prachtige weefplanten die overal tussen zijn te planten. De bloemen op hun lange stelen trekken veel vlinders aan en omdat de stelen zo hoog zijn is het ook makkelijk om deze vlinders te fotograferen.

En als je de bloemen in je tuin hebt staan en er even rustig bij gaat zitten, kun je door de platte bloemschermen goed zien hoe de vlinders hun tong ontrollen om in een van de vele bloempjes te steken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “28 Juli, lang”

  1. Lidy avatar
    Lidy

    zijn inderdaad enorme vlinder-en bijentrekkers. Je hoeft ze niet zelf te planten want ze zaaien heel erg uit. Eindelijk regen in Rotjeknor
    Fijne dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *