Tuin

29 Juli, kleurrijk

Dit jaar heb ik 12 soorten tomaat in mijn kas gezet. Niet allemaal hangen ze even vol met tomaten, van 1 soort heb ik zelfs al de planten weggehaald. Mijn eigen schuld, ik had van de prachtige gele tomaat steeds de zijscheuten weggehaald, dat had ik niet moeten doen omdat het een struiktomaat was.

Maar de planten die het wel doen leveren een kleurenpracht aan tomaten op. Met wat knoflook en geitenkaas en een tijdje onder de gril is het voor de smaakpapillen ook een feestje.

3 gedachten over “29 Juli, kleurrijk

  1. Die groene is dat wat.?
    En ja ik leef nog 🙂 kom alleen nergens aan toe laat staan een wandeling plannen met een zekere fotografe uit Zwolle 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.