31 Juli, groot

Een tijdje geleden schreef ik over de kleine groene kikkers in mijn vijver, en vroeg ik mij af waar de grote kikkers waren. Nu zie ik alleen grote kikkers, zouden dit de voormalige kleintjes zijn? Ik denk het wel, dat ze deze zomer flink gegroeid zijn. Nu hoor ik ze ’s avonds kwaken. Niet het mooie harde gekekker dat je in het voorjaar kunt horen, maar een gezellig ja, een gezellig wat eigenlijk. Het zit ergens tussen de kwaak van een groene en de brom van een bruine kikker in.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “31 Juli, groot”

  1. Laura avatar
    Laura

    Haha, ja omschrijf maar eens het geluid van een kikker… :mrgreen:

  2. sheila avatar
    sheila

    ik hou niet zo van die kikkers maar wel een prachtig plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *