4 Augustus, goud

Toen ik de hoek van het huis om kwam zag ik hem zitten, een prachtige, goudkleurige libel. Ik ben snel terug gelopen om de camera te halen. Vanaf een afstandje maakte ik de eerste foto, je weet maar nooit hoe dichtbij je mag komen van de libel. Niet heel dichtbij dus, vlak na het nemen van de eerste foto vloog hij al weg. Met zo’n prachtige kleur verwacht je toch dat hij een prachtige naam heeft, maar nee, hij heet gewoon bruine glazenmaker.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “4 Augustus, goud”

  1. sheila avatar
    sheila

    die naam vind ik wel heel speciaal, en die libelle ook – erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *