5 Augustus, plaag

Het is dit jaar erger dan ik ooit heb meegemaakt, de hoeveelheid slakken in mijn tuin. De zonnehoed heeft geen schijn van kans gehad. Zodra er wat blaadjes boven de grond uitstaken werden ze genadeloos neergemaaid door het leger slakken dat in mijn tuin huist. Vorige week viste ik na een regenbui 106 slakken uit de voortuin.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “5 Augustus, plaag”

 1. sheila avatar
  sheila

  wat een ramp al die slakken!! Hoi Marmein! ik hoop alles goed met jou; ik heb al een poosje niet op je log gekeken, ga ik nu weer even doen 😉

 2. Laura avatar
  Laura

  Oef… dat zijn d’r een hoop 😯
  Ik las deze week iets over grit rondom planten strooien, daar willen ze niet overheen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *