Tuin

5 Augustus, plaag

Het is dit jaar erger dan ik ooit heb meegemaakt, de hoeveelheid slakken in mijn tuin. De zonnehoed heeft geen schijn van kans gehad. Zodra er wat blaadjes boven de grond uitstaken werden ze genadeloos neergemaaid door het leger slakken dat in mijn tuin huist. Vorige week viste ik na een regenbui 106 slakken uit de voortuin.

2 gedachten over “5 Augustus, plaag

  1. wat een ramp al die slakken!! Hoi Marmein! ik hoop alles goed met jou; ik heb al een poosje niet op je log gekeken, ga ik nu weer even doen 😉

  2. Oef… dat zijn d’r een hoop 😯
    Ik las deze week iets over grit rondom planten strooien, daar willen ze niet overheen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.