7 Augustus, regenboog

Even dacht ik dat het niets zou worden met de peper Regenboog die ik dit jaar gezaaid had.  Maar ineens hingen overal aan de plant kleine bloemetjes. En leken de pepertjes alleen maar paars te worden,

Maar gelukkig, na een tijdje kwamen er ook andere pepertjes aan. En met zijn oranje, gele, paarse en witte pepertjes doet hij zijn naam regenboogpeper eer aan. Het mooie is dat ze niet alleen leuk zijn om te zien, maar nog eetbaar zijn ook.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “7 Augustus, regenboog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven