7 Augustus, regenboog

Even dacht ik dat het niets zou worden met de peper Regenboog die ik dit jaar gezaaid had.  Maar ineens hingen overal aan de plant kleine bloemetjes. En leken de pepertjes alleen maar paars te worden,

Maar gelukkig, na een tijdje kwamen er ook andere pepertjes aan. En met zijn oranje, gele, paarse en witte pepertjes doet hij zijn naam regenboogpeper eer aan. Het mooie is dat ze niet alleen leuk zijn om te zien, maar nog eetbaar zijn ook.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “7 Augustus, regenboog”

  1. nizetta avatar
    nizetta

    Dat wordt dan vast een kleurrijk gerecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *