8 Augustus, kleiner

Ik heb geen idee meer hoe deze bloem heet, maar wat ik wel weet is dat ik er vorig jaar bij heb gestaan en mij afvroeg of ik hem weg zou doen of niet. De bloemen zaten op lange stelen die ruim een halve meter boven mijn hoofd heen en weer zwaaiden. En natuurlijk bleven die lange stelen niet lang overeind en hing de plant al snel over het tuinpad.

Maar een besluit kon ik niet nemen en dus bleef de plant staan. Dit jaar is de plant een stuk kleiner en zijn de bloemetjes goed te zien. Gelukkig maar, want ze zijn mooi om te zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “8 Augustus, kleiner”

  1. Ina* avatar
    Ina*

    Is dat Duiveoog.? Maar die zijn toch meestal blauw.?

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Het bloemtje lijkt inderdaad erg op duifkruid, maar het is het toch niet. De plant is zo’n 1.80m hoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *