12 Augustus, snel

De vogelpindakaas wordt met een zo groot enthousiasme verslonden, dat ik de zakjes pinda’s niet kon laten liggen in de winkel. Dat zou dan voor de vogeltjes zijn die op hun beurt moeten wachten.

De pinda’s zijn bij de vele mezen en mussen ook erg in trek. Maar dat de netjes zo snel leeg zouden zijn had ik niet verwacht. Totdat ik gisteravond deze ekster zag (en ik dacht nog wel dat ik de zakjes ekster-proof had opgehangen). Geen wonder dat de netjes zo snel leeg zijn.

Berichten gemaakt 3317

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven