15 Augustus, spannend

Ik kon nog wel enkele 20 liter groene gistingsflessen gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld vlierbessenwijn. Die van vorig jaar was zo goed gelukt dat ik dit jaar heel wat meer wil maken. Naast het in de gaten houden van het rijpen van de vlierbessen werd dus ook marktplaats in de gaten gehouden voor de gistingsflessen.

Dat laatste kan mijn moestuinbuurman veel beter, hij tipte mij over een advertentie waarin 10 flessen van 20 liter en 10 van 15 liter werd aangeboden. Als ik ze in 1 koop zou kopen was het een hele goede deal. En ik had geluk, ik kon alle flessen over nemen. Welke ik zelf niet kan gebruiken verkoop ik wel weer door. Maar nu gaat het spannend worden: passen ze allemaal wel in mijn auto en blijven ze heel? Ik neem in ieder geval een hele stapel handdoeken en dekens mee.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “15 Augustus, spannend”

  1. Marmein avatar
    Marmein

    Heerlijk koffie gedronken , alle flessen in de auto gekregen en er zitten prachtige mondgeblazen exemplaren bij.

  2. Margo avatar

    Daar wil ik wel een foto van zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *