17 Augustus, droog

Gisteren had ik mijzelf getrakteerd op een dagje macroworkshop. De focus lag op het fotograferen van libellen en waar het mij om ging was om meer scherpte brengen in de foto’s en (dat hoort daar nu eenmaal bij) het statief gebruiken bij macro opnames.

Ik moest daarvoor wel om 5:30u de deur uit en reed vervolgens door plensende regen naar het natuurgebied waar de workshop werd gegeven. Eenmaal op de parkeerplaats aangekomen druppelde het nog een beetje maar werd het daarna gelukkig droog.

Tijdens de eerste uitleg moest de les even onderbroken worden omdat de zon prachtig op kwam. De wind maakte het fotograferen van de libellen nog knap lastig, maar door in de luwte van wat bomen te gaan zitten konden we toch aan de slag.

Het is een dag geworden waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Ik krijg er weer zin in om ’s morgens vroeg op pad te gaan want daar was de laatste tijd toch flink de klad in gekomen.

Een maal klaar met het fotograferen na een goede lunch de plus en minpunten van diverse foto’s doorgenomen om daarna weer door de regen naar huis te rijden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “17 Augustus, droog”

  1. Margo avatar

    Wat een prachtig plaatje. Ja ga maar vroeg de natuur in om te fotograferen. Ik weet alleen dankzij jou hoe het er zo vroeg uitziet! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *