Fauna

19 Augustus, klein

Ik had wat rozenbottels geplukt om wijn van te maken. Bij het schoonmaken van de bottels bleek er een verstekeling mee gekomen te zijn. En hoe ik ook een hekel heb aan slakken in de tuin, die kleintjes vind ik erg vertederend. En fotogeniek, dus werd de bottel op tafel gezet om wat foto’s te maken.

6 gedachten over “19 Augustus, klein

  1. Ik vind ze stuk voor stuk mooi, de eerste met het scherpe oog, de derde als overzichtsfoto van de situatie en bij de laatste lijkt het slakje wel door een glasblazer geblazen. Prachtige serie.
    Ik kijk wel bijna altijd bij je en geniet van je mooie foto’s, maar ik reageer niet altijd. Maar daarom vind ik ze niet minder mooi.
    Groetjes van Jetske

  2. Deze foto’s bewijzen maar weer (zie gisteren) dat het af en toe erg fraai is om stukjes van de omgeving mee te nemen in het beeld -vooral leuk om te zien hoe groot iets is; klein dus 😉 – maar dat je voor échte macrofotografie het toch echt close-up in beeld moet brengen 😀

    Je kleine poseerder is werkelijk aandoenlijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.