Tuin

1 September, zoet

Van moestuinbuurmanA kreeg ik dit voorjaar een paar mais-plantjes. Leuk, want die had ik nog nooit eerder gekweekt. De kolven zijn nu groot en rijp, al twijfelde ik wel even toen ik zag dat een deel van de maiskorrels nog wit waren. Maar volgens de buurman hoort dat bij deze soort. Kijk aan, niet alleen lekker maar nog mooi ook. Volgend jaar toch ook zelf maar eens zaaien.

4 gedachten over “1 September, zoet

  1. Mmmm heerlijk! Dat ga ik volgend jaar ook maar eens doen. Als kind stopte ik gewoon maïskorrels in de grond. De maïsjes bleven heel klein. Er zijn gele en lichtgele soorten. Deze zien er lekker uit! Hoe ga je ze klaar maken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.