1 September, zoet

Van moestuinbuurmanA kreeg ik dit voorjaar een paar mais-plantjes. Leuk, want die had ik nog nooit eerder gekweekt. De kolven zijn nu groot en rijp, al twijfelde ik wel even toen ik zag dat een deel van de maiskorrels nog wit waren. Maar volgens de buurman hoort dat bij deze soort. Kijk aan, niet alleen lekker maar nog mooi ook. Volgend jaar toch ook zelf maar eens zaaien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “1 September, zoet”

 1. Anita avatar

  Wat een mond vol tanden….
  Ik blijf het zien.

 2. Hannie. avatar

  Ze lachen je toe, net tandjes.

 3. Margo avatar

  Mmmm heerlijk! Dat ga ik volgend jaar ook maar eens doen. Als kind stopte ik gewoon maïskorrels in de grond. De maïsjes bleven heel klein. Er zijn gele en lichtgele soorten. Deze zien er lekker uit! Hoe ga je ze klaar maken?

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Ik heb de maiskolven gewoon gekookt en met wat gesmolten boter opgepeuzeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *