8 September, wit

De afgelopen dagen ben ik zo druk bezig geweest met het plukken, schoonmaken en sap maken van vlierbessen, appels en sleedoornvruchten, dat de logjes er bij ingeschoten waren. En dat terwijl ik nog wel op pad was geweest om foto’s te maken. Maar het licht was niet zoals ik had gehoopt en al wandelend kwam ik heel veel vlier- en sleedoornstruiken tegen. Ik besloot dan ook om naar huis te gaan om de volgende dag weer vroeg op pad te gaan met emmers en bakken.

Onderweg naar huis zag ik een strandje aan het Drontermeer dat wit zag van de zwanen. Jammer genoeg waren ze nog al schichtig en kon ik alleen van een afstandje een paar foto’s maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “8 September, wit”

  1. Laura avatar
    Laura

    Heel aardige foto nog wel hoor
    ai, ja een close-up ging ‘m niet worden dit keer 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *