16 September, spelen

Een tijdje geleden kreeg ik van een fotoclublid een doos miniaturen voor bij een modelspoorbaan te leen. Ik wil daar nog eens iets mee gaan doen maar heb nog geen idee wat. Ik bedacht mij dat ik voor de clubavond met als onderwerp Vergeten iets kon doen, maar in de wirwar van poppetjes, beestjes, bomen en muren lukte het mij niet om een koffer te vinden. Ik had het idee om een koffer op de voorgrond met in de achtergrond een weglopend persoon te fotograferen. Dat ging dus niet door.

Dan maar wat anders neer zetten om een gevoel te krijgen van hoe al dat klein grut over komt op een foto. Want klein is het. Dit mannetje bijvoorbeeld is een halve vingernagel hoog.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “16 September, spelen”

  1. Laura avatar
    Laura

    Tsss, hoe klein zeg! 😮

    Het doet ook aan die speciale techniek denken waarbij alles er als miniatuur uit ziet – ben de naam even kwijt…

    Je zou iets kleins op de voorgrond kunnen zetten (in de natuur, of elders) en dan de onscherpe achtergrond dat kleine laten versterken, aanvullen, of zelfs tot in het absurde toe groot laten zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *