22 September, indrukwekkend

Na het appels plukken bij VriendinT kwam er een man de tuin in lopen. Hij was samen met wat anderen aan het oefenen met hun roofvogels op een veld achter de tuin. Een jonge arend was echter over de hoge haag gevlogen en in de tuin terecht gekomen. Of hij zijn jonge arend uit de tuin mocht halen, natuurlijk mocht dat. Net zoals wij foto’s van de arend mochten maken. Een zeer imposant beest dat nog maar 4 maanden oud was volgens de eigenaar.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “22 September, indrukwekkend”

 1. carla avatar
  carla

  Hallo Marjon,
  Wat een prachtige foto (alweer).gisteren heel toevallig op je blog terechtgekomen.ik had net foto’ s van maïskolven en walnoten gemaakt.Wat toevallig dat ik die bij jou ook aantrof. Ook goed om je overwegingen te lezen wat wel en wat niet aan te schaffen.
  Ik blijf je volgen.
  Kom trouwens uit Haarlem,maar ben meer een plattelands mens.

  Groet,Carla

 2. Laura avatar
  Laura

  Wow, gaaf zeg! Zo’n vogel wil je wel vaker over de haag aantreffen 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *