Allerlei

29 September, wit

Op de fotoclub zijn we bezig met kleine subgroepjes waarbij in elke subgroep een ander onderwerp wordt behandeld. Zo zit ik in de flitsgroep en dit weekend moest ik aan de slag met mijn huiswerk. Ik kreeg de studio-flitsset mee en twee objecten waarop ik moest oefenen met de flitsers. Dat viel nog niet mee: drie grote flitsers met elk een statief waarbij eentje ook nog tot een grote softbox moest worden omgebouwd ook nog eens heel veel kabels en dat allemaal om de eettafel in de woonkamer opgesteld.

De eerste foto van de houten poppetjes was meteen overbelicht, maar dat vond ik eigenlijk ook wel weer zijn eigen charme hebben.

Eén gedachte over “29 September, wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.