29 September, wit

Op de fotoclub zijn we bezig met kleine subgroepjes waarbij in elke subgroep een ander onderwerp wordt behandeld. Zo zit ik in de flitsgroep en dit weekend moest ik aan de slag met mijn huiswerk. Ik kreeg de studio-flitsset mee en twee objecten waarop ik moest oefenen met de flitsers. Dat viel nog niet mee: drie grote flitsers met elk een statief waarbij eentje ook nog tot een grote softbox moest worden omgebouwd ook nog eens heel veel kabels en dat allemaal om de eettafel in de woonkamer opgesteld.

De eerste foto van de houten poppetjes was meteen overbelicht, maar dat vond ik eigenlijk ook wel weer zijn eigen charme hebben.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “29 September, wit”

  1. Rileo avatar
    Rileo

    Vind het helemaal inspanning loos.
    Wat leer je daar nu mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *