9 Oktober, raadseltje

Wanneer ik ’s morgens naar mijn werk fiets kom ik dit verkeersbord tegen. Dit jaar is het fietspad aan de linkerkant van de weg weggehaald en naar de rechterkant overgebracht. Dat betekend dat, wanneer ik naar huis fiets, ik op de kruising waar nu de auto rijdt, over moet steken. Nu vind ik het al onduidelijk of ik bij het naar de andere kant naar de weg fietsen voorrang heb op deze auto of niet (de auto rijdt daar een verhoging op) maar dit bord vind ik ook een raadsel. Wat wordt hier nu bedoeld met uitgezonderd fietsers?

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “9 Oktober, raadseltje

  1. Ons land staat bekend als een oerwoud met borden. Dit is wel weer een mooi voorbeeld dat het alleen maar verwarring oplevert.
    Ik ben een tijdje aan het puzzelen geweest maar ik kom er niet uit. Als ik je was zou ik deze foto opsturen naar de gemeente of provincie, diegene die verantwoordelijk is voor dit stukje weg.
    Je hebt wel een mooie wolkenlucht erachter gevangen. Dat dan weer wel. šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven