15 Oktober, speelbol

Afgelopen weekend ben ik eens wezen kijken bij wat meubelwinkels. Op zoek naar een nieuwe tafel en wat kussens voor op de bank. Er waren geen tafels naar mijn smaak maar ik vond wel een kussen dat ik leuk vond, en afgeprijsd ook nog. Maar er werd dan nog 52 euro voor gevraagd en dat vind ik toch wel van de zotte voor een niet al te groot, van dikke wol gebreid kussen.

Ik besloot daarom maar zelf een kussen te haken. Voor een paar euro kocht ik textiel-garen inclusief haaknaald en in een avondje had ik een nieuw kussen gehaakt. Het had wat sneller gekund als meneer Picolo zich er niet mee had bemoeid. Wat is dat toch met katten en bollen wol. Hij kan er niet van af blijven, waarom speelt hij nu wel met dit en niet met de speelgoedmuis?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “15 Oktober, speelbol”

 1. Margo avatar

  Omdat er losse draadjes aanzitten? Koop nog een bol en haak een muis, met allemaal losse draadjes! 😀

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Geen los draadje, gewoon wat garen op een klosje.

 3. Laura avatar
  Laura

  Tja, ook katten hebben kennelijk zo hun voorkeuren – maar die kan volgende week weer anders zijn 😉

  Leuk trouwens, ben benieuwd naar je gehaakte kussen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *