Fotowandelingen

4 November, frisse neus

Afgelopen weekend, met het mooie weer, ben ik er nogeven op uitgeweest voor een korte wandeling. ik was onderweg naar een beukenbos in Vilsteren, maar toen ik halverwege langs het landgoed de Horte kwam, besloot ik daar te gaan wandelen,

Het werd een heerlijke wandeling (langs een uitgestippelde route zodat ik niet zou verdwalen 😉 ) De beukenbomen die hier stonden waren net aan het verkleuren.

Langs het water stonden prachtige vliegenzwammen en in de tuin even verderop vlogen nog twee atalanta’s achter elkaar aan. Een onverwacht gezicht in November.

In de Horte zie je tussen de bomen door allemaal kleine weilanden waar koeien vredig staan te grazen. En op de grond waren rode koolzwammetjes te bewonderen. De meesten alweer uitgebleekt, maar de jonkies nog prachtig van kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.