6 November, kleur

Het is mijn favoriete jaargetijde, de herfst. Een van de dingen die ik er mooi aan vind zijn de kleuren die ineens ontstaan. Niet een vlokje bloemen wat kleur geeft, ook mooi hoor, maar de overweldigende, machtige kleurenpracht van de bomen. En net nu het mooi begint te worden ga ik er even tussen uit. Ik verlaat de mist, de wind, de eerste kou en ga mij een tijdje onderdompelen in de hitte van Australië. Ik neem de camera en alle lenzen mee en ben van plan mij daar helemaal uit te leven!

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “6 November, kleur”

 1. Margo avatar

  Ik ben benieuwd hoe je het er vindt. Blijf je loggen?

 2. Marij avatar
  Marij

  Fijne vakantie,ben benieuwd naar de foto’s.
  Groetjes Marij

 3. M. Brouwer avatar
  M. Brouwer

  Heel veel plezier en denk om de kangoeroes !

 4. Ina* avatar
  Ina*

  Toe maar en ik nog denken een wandeling….toch eens afspreken
  Maar ff op en neer naar Australie wordt mij te gek ????
  Heel veel plezier en nu al benieuwd naar de foto’s

 5. Laura avatar
  Laura

  Geniet ervan, fijne vakantie! 😀

 6. Ramon avatar
  Ramon

  enjoy down under! 🙂

 7. Lily avatar
  Lily

  Fijne vakantie en ook ik ben heel benieuwd naar de foto’s…. 🙂

 8. Albert avatar
  Albert

  😉 vergeet de inlandse wijnen niet te proeven 😈
  veel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *