6 November, kleur

Geplaatst op

Het is mijn favoriete jaargetijde, de herfst. Een van de dingen die ik er mooi aan vind zijn de kleuren die ineens ontstaan. Niet een vlokje bloemen wat kleur geeft, ook mooi hoor, maar de overweldigende, machtige kleurenpracht van de bomen. En net nu het mooi begint te worden ga ik er even tussen uit. Ik verlaat de mist, de wind, de eerste kou en ga mij een tijdje onderdompelen in de hitte van Australiƫ. Ik neem de camera en alle lenzen mee en ben van plan mij daar helemaal uit te leven!

8 reacties op “6 November, kleur&rdquo

  1. Toe maar en ik nog denken een wandeling….toch eens afspreken
    Maar ff op en neer naar Australie wordt mij te gek ????
    Heel veel plezier en nu al benieuwd naar de foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.