Terug

Geplaatst op

Het is hier lange tijd stil geweest, veel langer dan de bedoeling was. Maar er is dan ook veel gebeurd.

Voor mijn vakantie naar Australië was het maanden lang wikken en wegen of ik zou gaan of niet. De gezondheid van mijn vader was niet goed. Dat was het al een paar jaar niet en elk jaar was het eigenlijk weer een zorg of het verantwoord was om op vakantie te gaan of niet. En dit jaar dan ook nog eens Australië, veel verder weg kon ik ook niet gaan. Maar ik ging, ook op zijn aanraden, iets wat mij net dat duwtje gaf.

Maar na 7 dagen in Australië bleek zijn gezondheid toch sneller achteruit te gaan dan verwacht en ben ik terug gegaan naar Nederland. Die dag is hij niet meer wakker geworden en een uur voor ik bij hem zou zijn is hij overleden. Gelukkig heb ik voor ik op reis ging afscheid van genomen, wetend dat er een kans was dat ik hem niet meer in leven zou zien.

We missen hem allemaal, Opa Pestkop die zelfs op zijn 88ste de kwajongen was die hij altijd is geweest.

Jullie begrijpen vast dat ik even tijd nodig had om alles te verwerken, om bij te komen van dit alles en mijn ritme weer moest zien te vinden. Maar ik ben er weer, en hoop dat jullie er ook nog zijn.

 

20 reacties op “Terug&rdquo

 1. Gecondoleerd met dit groote verlies, en heel veel sterkte de komende tijd.

 2. marmein, al enkele jaren volg ik je blog maar ik heb nooit gereageerd, maar nu wil ik je toch even condoleren met je verlies. ik dacht al waar blijft ze zo lang.

 3. Ook ik wil je op deze manier mijn condoleance overbrengen met het verlies van je vader. Ik ben al jaren een trouwe bezoeker van je onovertroffen fotoblog samen met een buurman van me, we genieten iedere keer weer maar hier word je even stil van. We kijken uit naar je nieuwe bijdragen en wensen je veel inspiratie toe.

 4. Ook van deze kant gecondoleerd,en veel sterkte toegewenst.
  Maar ook blij dat je terug bent,kan ik weer genieten van mooie foto’s.
  Gr.Hugo.

 5. Gecondoleerd met het verlies van je vader.
  Ook ik ben een trouwe bezoeker van jouw fotoblog.
  Wat een geweldige foto en leuke verhalen.
  Ik heb je gemist, en ik ben blij dat we weer kunnen genieten van Marmein

  Groet Marjan

 6. Ach, wel iets heel anders dan ik dacht. Een langdurige verre reis . . . Je vader ging heen. Dat is wel heel verdrietig . Gecondoleerd en veel sterkte met het gemis. Bovenal wens ik je vele goede herinneringen aan hem toe.
  Maar ja, ‘k ben wel blij dat wij weer regelmatig kunnen genieten van je prachtige foto’s. Ineens werd duidelijk hoe verknocht ik ben aan jouw site.

 7. Ik kan me alleen maar aansluiten bij deze prachtige berichten, heel veel sterkte en een goed teken dat je je fotografie en het online zetten van je foto’s met uitleg weer wilt oppakken. Bedankt voor al het moois dat je al geplaatst hebt, we genieten er zo te zien allemaal van!

 8. Ach, wat droevig, gecondoleerd. Het allerbeste, en neem de tijd om het te verwerken.

 9. En wij maar denken dat je lekker vakantie aan het vieren was.
  Marion gecondoleerd met het verlies van je vader en veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 10. Wat naar dat je het nieuwe jaar zo moet beginnen.
  Ik wens je heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven.

 11. Gecondoleerd met het verlies van je vader en heel veel sterkte voor de komende tijd.

 12. Voor eerst onze innige deelneming bij het overlijden van uw geliefde vader; regelmatig keken wij op uw site, te vergeefs wij maar denken dat u op wereld reis was .konden toch niet laten af en toe nog eens te kijken en kijk nu u bent er terug waar voor dank.we wensen u veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Vriendelijke groetjes van
  Diana en Marcel

 13. Lieve Marjon, geconcoleerd met het verlies van je vader. Wat een heftige tijd heb je achter de rug. Veel sterkte gewenst bij het gemis en je verdriet!
  Een warme groet van Jetske

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.