4 Januari, prooi

Op oudjaarsdag dacht ik een vreemde kat op de tuinschutting achter het huis te zien, maar even later besefte ik dat het een sperwer met prooi was. Hij zat zich te goed te doen aan een zojuist gevangen ringmusje. Aan de ene kant zielig, maar aan de andere kant toch wel een machtig mooi gezicht. Vanuit de tuin van BuurmanP kon ik er gelukkig nog net een paar foto’s van maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

4 reacties op “4 Januari, prooi”

 1. sheila avatar
  sheila

  …. en gelijk weer superfoto’s!

 2. Ank Pot avatar

  Een prachtige Sperwervrouw, ik heb toevallig vechtende Sperwermannen op mijn blog gezet. Indrukwekkend hoor, om dit zo op je schutting te zien.

 3. Margo avatar

  Wow! Dat zie ik nooit! Op mijn schutting zit hooguit een Vlaamse gaai! 😀

 4. Jetske avatar

  Dat was een prachtige kans die je goed hebt benut.
  Leven en dood, wel heel dichtbij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *