12 Januari, kleur

Vandaag maar eens wat kleur op mijn blog dacht ik zo. Deze bloemen fotografeerde ik in november in Australië. Wandelend door de botanische tuin in Sidney was het vreemd om bloemen in bloei te zien staan terwijl nog geen week daarvoor ik in mijn eigen bruine koude tuin stond.

Vooral de jacaranda maakte veel indruk. In Cairns hadden we hem al her en der langs parkeerplaatsen zien staan maar zo groot als deze hadden wij hem nog niet gezien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “12 Januari, kleur”

  1. Margo avatar

    Die Jacarandas zijn inderdaad prachtig. In Zuid Afrika bloeien ze ook met een enorme overdaad aan prachtige blauw-paarse bloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *